Sexi Irenka z Nového života odhalila súkromie: Aha, ako vyzerá v civile a čím žije!

Začínala ako prostitútka, no časom sa stigmy najstaršieho povolania zbavila a stala sa z nej milovaná a medzi žiakmi obľúbená učiteľka. Reč je o postave výraznej Irenky zo seriálu Nový život, ktorú pred kamerami stvárňuje talentovaná herečka Michaela Šáleková.

Postava Irenky začínala v obľúbenom seriáli Nový život len ako epizódna rola na konci 1. série. Žena živiaca sa najstarším remeslom dala poriadnu príučku grobianovi Balážovi a na nejaký čas sa z deja vyparila. V 2. sérii sa párkrát znovu vrátila na obraz, no skutočne veľký priestor získala až v tretej sérii. Z bývalej prostitútky sa stala učiteľka, ktorá si vďaka obrovskej empatii dokázala získať všetkých žiakov. Sympatickú tmavovlásku stvárňuje herečka Michaela Šáleková, ktorú väčší priestor v Novom živote nesmierne potešil. „Keď ma na to tvorcovia oslovili, veľmi som sa potešila, ale vysvetlila som im, že mám svoj vek a som po dvoch pôrodoch. Povedali, že im to nevadí. Napokon sa z Irenky vyvinula učiteľka a veľmi sa z toho teším. Je to pre mňa dar a zadosťučinenie, že môžem robiť túto prácu. Toto nakrúcanie je krásny súhrn všetkého – od tvorcov, cez režisérov, úžasný štáb, hercov… Je to radosť robiť. Teším sa na každú výrobu ako malá,“ povedala pre joj.sk 36- ročná rodáčka z Gelnice.

Hoci Michaela je trvalou súčasťou seriálu pomerne krátko, herecké skúsenosti začala zbierať prakticky ešte v detstve. Pochádza totiž z hereckej rodiny a keďže jej obaja rodičia účinkovali v košickom divadle, dosky, ktoré znamenajú svet, boli jej prirodzeným prostredím odmalička. Bolo teda jasné, že keď vyrastie, bude z nej herečka. „Cítim veľkú vďačnosť za túto príležitosť a ani neviem, čím som si to zaslúžila. V umeleckom svete sa pohybuje 30 rokov a beriem zo ako ocenenie za prácu, ktorú som doposiaľ odviedla,“ povedala skromne.

​Predstaviteľka Irenky je v súkromí mamou dvoch rozkošných synčekov – staršieho Sebastiana (8) a mladšieho Šimona (3). Keď jej popri mamičkovských povinnostiach a práci ostane voľný čas, rada ho trávi aktívne. Rada sa venuje akrobacii na kruhoch i na plachtách, miluje scénický tanec, balet aj beh.Ja sa neviem nehýbať. Môj život je spojený s pohybom,“ dodala so smiechom.

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!