Števo a Irenka si koledujú o riadny škandál: Odhodia zábrany a užijú si horúce chvíle!

Problémový Števo sa zahľadel do svojej učiteľky, u ktorej našiel v mnohých situáciách oporu a pochopenie. Táto náklonnosť sa mu však akosi vymkla spod kontroly a v posledných častiach sa ju snažil všemožne získať. A zdá sa, že bol úspešný...

Keď sa Števo prihlásil na diferenčné skúšky s tým, že by sa chcel dostať na trenčianske gymnázium, všetci akosi tušili, že s ním budú problémy. Nikto však nečakal, že až takéto a takýchto rozmerov. Chlapca z detského domova nesmierne zaujala jeho učiteľka Irenka, ktorá si ho okamžite získala svojimi správnymi názormi a pohľadom na život. Jeho sympatie a záujem voči zrelej žene sa zo dňa na deň prehlbovali až vyústili vo veľkú náklonnosť. Tú dal Števo svojej učiteľke veľmi jasne najavo a začal za ňou doslova doliezať. Minule sa to dostalo až do situácie, že sa v kabinete výchovného poradcu po Irenke doslova vrhol, vyznal jej lásku a začal ju bozkávať.

Zmätená a šokovaná učiteľka ho rýchlo stopla a snažila sa mu vysvetliť, že to o čo sa pokúša, nemá žiadnu cenu. Avšak bolo na nej vidieť, že jej záujem mladšieho muža imponuje. Hoci je to jej žiak, nie je jej úplne ľahostajný. Keďže ale Irenka vie, že by ju to mohlo stáť kariéru a posledné zvyšky dobrej povesti, nechcela si to ani len pripustiť. Všetko sa ale zmení po úprimnej debate so Števom a skončí to tak, že obaja odhodia zábrany a užijú si spolu horúce chvíle. Ktovie, či sa zamýšľali nad tým, že si koledujú o poriadny škandál a čo bude, ak to celé praskne… Ako to teda dopadne?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život