Nový život - Lea Cviklová

Je na obzore nový frajer? Odpadnete, u koho si Lea lieči zlomené srdce z rozchodu!

Svojrázna tínedžerka si v poslednej dobe prechádzala naozaj náročným obdobím. Rozišla sa s Mirom kvôli Števovi, no ani vzťah s ním nevydržal príliš dlho. Útechu bude hľadať pri osobe, ktorú síce vníma kamarátsky, no zdá sa, že to začína iskriť!

Lea Cviklová neprežíva v tretej sérii Nového života práve najšťastnejšie obdobie. Najprv sa jej nepodarilo dostať na umeleckú školu, na ktorú chcela ísť z celého srdca. Potom sa sklamala vo frajerovi Mirovi, ktorý namiesto nej uprednostnil chatu s kamarátmi. V tej najhoršej chvíli sa v jej živote z ničoho nič objavil Števo, ktorý jej totálne pomotal hlavu. Hoci sa jeho náklonnosti bránila, na spoločnej chate sa to medzi nimi zlomilo a začali spolu chodiť. Lenže po krátkom čase sa začal správať zvláštne a mala pocit, že k nej už necíti to, čo by mal. Trápila sa, bola nešťastná a mala zlú predtuchu. Tá sa naplnila vo chvíli, keď jej dal Števo kopačky.

Hoci to tak trochu očakávala, rozchod ju aj tak prevalcoval. Zlomilo jej to srdce a chodila ako bez duše. Útechu paradoxne nenašla u najlepšej priateľky, ale u Tomáša Molnára, s ktorým sa kamaráti. Keďže aj on po ťažkom boxerskom zápase prežíva zložité obdobie, naozaj si majú čo povedať. Začali spolu chodiť na jógu, navštevovať sa a dokonca sa spolu vybrali aj do Fatimy. Práve tam ich videl Paľo Cvikla, ktorý má na všetky srdcové záležitosti dokonalý nos. Aj keď tínedžeri to berú ako stretávanie na kamarátskej úrovni, on vycítil, že sa medzi nimi niečo rysuje. Potvrdí sa to aj počas Leinej návštevy u Tomáša, kde na chvíľu nastane trošku dusná atmosféra. Ostane ich vzťah čisto kamarátsky alebo si k sebe časom nájdu cestu a budú spolu?

Nový život - Tomáš a Lea Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!