Lea z Nového života otvorene o mrazivom zážitku z detstva: Z TOHTO budete mať husiu kožu!

Svojskú Leu stvárňuje v obľúbenom seriáli Nový život herečka Simona Kollárová. Tá v rozhovore prezradila, že v detstve sa ocitla v nebezpečnej situácii, ktorá sa skončila naozaj zvláštne. Ako?

Lea Cviklová patrí azda k najobľúbenejším postavám v obľúbenom seriáli Nový život. Svojrázna tínedžerka si získala srdcia divákov svojím rebelstvom, podrezaným jazykom a určite aj výrazným imidžom. Pred kamerami ju stvárňuje sympatická a priam éterická herečka Simona Kollárová. Aby si svoju prácu robila naozaj dobre, vždy sa snaží vcítiť do kože postáv, ktorá hrá. Ako daná osoba koná a prečo to robí. Avšak sama dobre vie, že niektoré veci sa v našich životoch skrátka vysvetliť nedajú.Keď som bola asi prváčka na základnej škole, sedela som v aute. Ocino bol vtedy colník, tak prišiel po mňa na colníckom aute a bola som vždy frajerka, že po mňa prišlo také auto. Vždy sme sa po ceste zastavili v jednej reštaurácii, kde mi zobral buchty. Kým šiel po ne, ja som sedela v aute. Boli sme na kopci a zatiahol ručnú brzdu. Ja som tak sedela v tom aute, kymácala som sa a tá ručná nejakým spôsobom povolila. Auto sa pustilo dole kopcom a ja som nevedela, čo mám robiť,“ povedala v rozhovore pre Top Star.

​Pri rútiacom sa aute sa podľa jej slov z ničoho nič objavil neznámy muž, ktorý ho zastavil. Zatiahol tú ručnú a spýtal sa, kde mám rodiča. Povedala som, že iba tuto. A on, že nemám sa hýbať a mám čakať. A odišiel. To je pre mňa také zvláštne. Asi tam mal byť ten pán,“ zhodnotila seriálová Lea. Jedným dychom dodala, že naše bytie na tomto svete má vždy svoj dôvod. „Či už je to duchovné poslanie alebo je to nejaká obyčajná vec, ktorú tu máme spraviť, ale každý má nejaký svoj cieľ a niečo, kam smeruje. A preto tu je,“ uzavrela s úsmevom.

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!