Do Nového života prichádza úplne nová postava: TÁTO osoba poriadne zamieša karty!

Do deja v obľúbenom seriáli Nový život už dnes večer vstúpi úplne nová postava, ktorá sa postará o naozaj zaujímavé dejové zvraty. O koho ide? To nám prezradila samotná kreatívna producentka Danica Hričová!

V živote to často býva tak, že keď sa okolnosti ako-tak ustália, vždy príde nejaká situácia, ktorá všetko znovu obráti naruby. Keďže obľúbený seriál Nový život sa od svojho začiatku snaží prinášať dejové linky, s ktorými sa bežne stretávame vo svojich životoch, malé zemetrasenie nastane už v najbližších častiach. Do deja totiž príde úplne nová postava. Karty výrazne zamieša nová opatrovateľka malej Paulínky, Paľova matka, stvárnená úžasnou Janou Oľhovou. Je sa skutočne na čo tešiť, takú babku by chcel každý pubertiak a (nielen) Lea je z nej nadšená,“ prezradila kreatívna producentka Danica Hričová. Slobodomyseľná zrelá žena rozvíri stojaté vody nielen u Cviklovcov. „Je nesmierne slobodná, zábavná a otvorená, takže zaujme aj Fedora a Dereka, ktorý sa znova zjaví v Trenčíne ako podozrivý podnikateľ,“ doplnila Hričová. Keďže pre Beátu je starostlivosť o dieťa to posledné, čomu by sa chcela venovať, bude určite zaujímavé sledovať, ako jej osoba spestrí dej.

Predstaviteľka vitálnej Beáty je z tejto postavy naozaj nadšená. „Tejto ponuke som sa potešila, pretože som vlastne takmer rok bola doma. Tým, že divadlá nefungujú alebo teda mali sme len v septembri premiéru, inak som trávila čas doma v Martine. No a venovala som sa rodine, vnúčatám a tak. Táto ponuka je vlastne zvláštna v tom, že je to taká netypická babička, ktorá sa vymyká aj mojej predstave babičky, ale je to pre mňa aspoň také originálne a zaujímavé,“ vysvetlila Jana Oľhová, ktorá je v skutočnom živote až šesťnásobnou babičkou.

Jana Oľhová Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!