Števko z Nového života má naozaj dobré srdce: Odpadnete, ČOMU sa venuje v súkromí!

Azda najviac rozruchu vyvolal v tretej sérii Nového života Aničkin brat Števko. Kým ten je v seriáli často nezvládnuteľný, jeho herecký predstaviteľ je v skutočnom živote jeho pravým opakom. Má veľmi dobré srdce, čo dokazuje činnosťou, ktorej sa v súkromí venuje!

Herec Dávid Kakaš stvárňuje v obľúbenom seriáli Nový život problémového Števka, ktorý je Aničkiným bratom. Chlapec z detského domova to v minulosti rozhodne nemal ľahké, no vďaka pomoci od dobrých ľudí sa mu podarilo veľmi dobre začleniť do života i do spoločnosti. Zaujímavosťou je, že skúsenosti s detským domovom nemá len Števko, ale aj jeho herecký predstaviteľ. Dávid už dlhší čas chodí pravidelne do domova pomáhať. Začal som tam chodiť tri roky dozadu a motivovalo ma k tomu to, že som zistil v štvrtom ročníku na strednej škole, že mám spolužiačku, ktorá je z detského domova. Čo je vlastne strašný paradox, že štyri roky o tom nikto zo spolužiakov nevedel. Nedala to najavo. To ma motivovalo. Vtedy som sa tam zobral a ich svet ma stiahol,“ povedal pre joj.sk Dávid, ktorý deťom a tínedžerom nosí oblečenie, hry a trávi s nimi čas.

Pod vplyvom tejto dobročinnej činnosti sa v mladom mužovi mnohé zmenilo. Človek si zrazu začne oveľa viac všímať to, čo má. Začne si to vážiť a byť vďačný za to, že má to šťastie a má to. V tomto ma to určite zmenilo. Začal som si oveľa viac vážiť svojich rodičov,“ zhodnotil. Keďže deti z detského domova sú jeho kamarátmi, vie celkom presne, čo by im pomohlo mať krajší a jednoduchší život. „Deťom z detských domovov by najviac pomohlo, keby sme ich prestali škatuľkovať. Aby sme ich prijali takých, akí sú. Aby sme im pomáhali, ale nedávali im najavo, že sú niečo menej alebo sa správali k nim inak,“ dodal s úsmevom.

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok o 20:35 na JOJke!