Tomáš konečne naberie odvahu a Lei bez okolkov vyzná lásku: Aká bude jej reakcia?

Tomáš a Lea sú v obľúbenom seriáli Nový život už nejaký čas blízkymi kamarátmi a boli si vzájomnou oporou v rôznych ťažkých životných situáciách. Avšak, mladý Molnár sa postupne do mladej Cviklovej zamiloval až po uši. Po dňoch tápania sa konečne osmelí a vyzná jej lásku!

Osud Ley Cviklovej bol v tretej sérii Nového života viac než turbulentný. Najprv sa jej nepodarilo dostať na umeleckú školu, na ktorú chcela ísť z celého srdca. Potom sa sklamala vo frajerovi Mirovi, ktorý namiesto nej uprednostnil chatu s kamarátmi. V tej najhoršej chvíli sa v jej živote z ničoho nič objavil Števo, ktorý jej totálne pomotal hlavu. Začali spolu chodiť, no už po krátkom čase opäť cítila, že niečo nie je v poriadku. Jej predtucha sa naplnila, keď jej dal kopačky kvôli učiteľke Irenke. Zlomené srdce si liečila u dobrého kamaráta Tomáša, s ktorým si vždy mala čo povedať, a postupne sa začali stretávať čoraz častejšie.

V súvislosti s nepríjemným správaním frajerky Vanessy, si mladý Molnár uvedomil, že v skutočnosti však nemiluje ju, ale Leu. Nepoučiteľnej agresorke dal kopačky a tajne dúfal, že si Leu časom získa. Chodili spolu na box, trávili spolu veľa času a jeho zamilovanosť sa zo dňa na deň prehlbovala. A to až tak, že sa nedokázal na nič sústrediť. Napokon sa rozhodne vyjsť s pravdou von a Lei bez okolkov povie, čo cíti. Vyzná jej lásku a bude napäto čakať na jej reakciu. Dá Lea mladšiemu chlapcovi šancu? Alebo sa rozhodne nechať ich vzťah v kamarátskej úrovni?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život