Pýtate sa na Facebooku: Bude seriál Nový život na JOJke pokračovať štvrtou sériou?

Obľúbený seriál Nový život si už od svojho štartu v januári 2020 získal množstvo fanúšikov, ktorí si k nemu večer čo večer sadali vo svojich obývačkách. Keďže sa pomaly, ale isto blíži záver tretej série, pýtate sa, či bude seriál pokračovať aj v jesennej sezóne. A my pre vás máme odpoveď!

Osudy bývalých športovcov Lucie, Paľa a Dušana, ktorí po skončení svojich profesionálnych kariér odštartovali nové životy v nových prácach, si diváci JOJky nesmierne obľúbili. Seriál Nový život si získal množstvo fanúšikov a tí s nadšením sledovali, ako sa ich životné príbehy budú posúvať ďalej. A naozaj sa bolo na čo pozerať. Z búrliváka Cviklu sa v priebehu troch sérií pomaličky a postupne stal zodpovedný partner, otec i zamestnanec. Lucia, ktorá búrala všetky stereotypy o ženách, sa zmenila na milujúcu a starostlivú matku a ženu v domácnosti. Dušan, ktorý žil hokejom a všeobecný prehľad mu veľa nehovoril, napokon našiel uplatnenie ako učiteľ a riaditeľ gymnázia. Nudné ale rozhodne neboli ani životy boxera Loha, premotivovanej Darinky, nešťastníka Evalda, večne nespokojnej Vandy, rebelky Ley či mladého Molnára.

Keďže tretia séria Nového života sa pomaličky chýli ku koncu, na sociálnych sieťach sa nás množstvo z vás pýta, či bude seriál pokračovať štvrtou sériou. Hoci skalných fanúšikov zrejme zarmútime, nič nemôže trvať večne. A tak sa osudy Lucie, Paľa a Dušana pre tento moment uzavrú v tretej sérii. „V seriáli Nový život sa po troch úspešných sezónach uzatvárajú príbehy hlavných hrdinov. Naši diváci s nimi prežili množstvo emócií, dejových zvratov, sledovali situácie, z ktorých mnohé poznajú zo svojho vlastného života či okolia. Aj preto bol seriál pevnou súčasťou vysielacej štruktúry televízie JOJ od roku 2020. Nový život nebol napísaný ako nekonečný seriál, no JOJka naďalej ráta so spoluprácou s jeho hercami aj v ďalších projektoch,“ vysvetlila PR manažérka Nového života Katarína Nosková. Od konca seriálu nás však delia ešte tri týždne a tak si ich nezabudnite naplno vychutnať!

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život