Exkluzívne FOTO! Aká bola svadba Paľa a Lucie a ako sa posunuli životy ostatných postáv?

Finále obľúbeného seriálu Nový život malo viac-menej otvorený koniec. Scenáristi nám v ňom naznačili, akým smerom sa zrejme budú uberať životy hlavných hrdinov. Ak vám to ale nestačilo a chcete vedieť viac, čítajte ďalej!

Záver obľúbeného seriálu Nový život bol nesmierne dojímavý a chytil za srdce azda každého fanúšika. Osudy hlavných hrdinov sa ale neuzavreli, práve naopak. Scenáristi nechali koniec otvorený a naznačili v ňom, čo sa v najbližších mesiacoch s hlavnými postavami udeje. A my vám to teraz prezradíme!

Rok od „svadobnej generálky“ Paľa a Lucie ubehol ako voda a ani niet divu. Snúbencov okrem práce naplno zamestnávala malá Paulínka, ktorá ich stále nenechala poriadne vyspať sa. Navyše, Lucia pod srdcom nosila svoje druhé dieťatko. Paľo jej to neuľahčoval, lebo vždy si pre ňu z času na čas pripravil „cviklovské“ prekvapenie, ktoré nie stále dopadlo podľa jeho predstáv. Našťastie, žiadne väčšie výkyvy sa neudiali a to ani v ich svadobný deň, ktorý si užili už vo štvorici.

​Za rok sa rozrástla aj rodina Molnárovcov, ale o trochu výraznejšie, než plánovali. Ako sa hovorí – život je najlepší scenárista a tak Alena priviedla na svet rovno dvojičky. Rodičovské povinnosti si tak užívajú naozaj naplno. Detský smiech však už čoskoro bude znieť aj z bytu Evalda a Vandy, ktorí sa taktiež stanú rodičmi. Nuž, a veľmi nečakane otehotnela aj Paľova mama Beáta. Len čo dala syna „ na poriadok“, vrátila sa k svojmu bohémskemu životu a zbalila fešného zajačika, s ktorým už aj čaká dieťa. Krásne si nažívajú aj Lea a Tomáš, ktorí si tak sadli a tak sa do seba zamilovali, že sú stále spolu. Hlavní hrdinovia zo seriálu Nový život teda opätovne žijú svoj „nový život“, ktorý je naplnený láskou a skutočnými priateľmi!

Tagy: Nový život