Barbora Ďurovčíková ukázala svojho rozkošného synčeka: Aha, akoby jej z oka vypadol!

Herečka, ktorú diváci JOJky poznajú ako sestričku z Nového života, je už takmer rok hrdou maminou synčeka Janka. Toho má s milovaným manželom, režisérom Jánom Ďurovčíkom. Ich chlapček rastie ako z vody a už teraz je jasné, po kom zdedil väčšinu génov.

Sympatická herečka Barbora Ďurovčíková a jej manžel Ján Ďurovčík sa v septembri minulého roka po prvý raz stali rodičmi, keď sa im narodil rozkošný synček Janko. Čas ale neskutočne letí a z drobného bábätka je už valibuk, ktorý onedlho oslávi prvé narodeniny. Pyšná mamina sa synčekovými fotkami pochválila na svojom profile na Instagrame a už na prvý pohľad je jasné, že drobec akoby jej z oka vypadol. Očká i úsmev totiž evidentne zdedil po svojej slávnej a krásnej mamine.

Malý Janko robil svojim rodičom radosť aj veľmi pokojným správaním v bábätkovským časoch. Zažívali pri ňom to, po čom túži každá mama či otec.Stále kojím, najem sa, uspím ho, prebalím, ale niečo stihnem aj porobiť. Musím povedať, že malý je veľmi dobručký, takže spinká dobre,“ povedala Barbora pred pár mesiacmi. Nuž, tomu sa povie dvojnásobná výhra, no nie?