Lucia Hurajová ukázala svoje tri deti: Aha, ako jej dvojičky a synček už vyrástli!

Sympatická herečka, ktorú si diváci JOJky obľúbili ako doktorku Darinku zo seriálu Nový život, spolu s partnerom Richardom vychovávajú tri deti. A hoci sa zdá, že sa narodili len nedávno, syn Maximilián i dvojičky Izabelka a Sofia sú už poriadni veľkáči!

Herečka Lucia Hurajová v piatok oslávila svoje 45. narodeniny, no tento vek by jej tipoval naozaj málokto. Sympatická tmavovláska pôsobí veľmi mladistvo, čo má okrem dobrých génov zrejme na svedomí fakt, že žije šťastný a spokojný život. Darí sa jej ako v práci, tak v súkromí. Je úspešnou dabingovou, divadelnou i seriálovou herečkou, pričom diváci JOJky si ju za posledné dva roky obľúbili ako lekárku Darinku z Nového života.

V súkromí venuje všetok voľný čas svojim trom deťom – synovi Maximiliánovi (8) a dcérkam, dvojičkám, Izabelke a Sofii (4,5), ktoré má so svojím partnerom Richardom. Trojnásobná mamina je na svoje ratolesti nesmierne hrdá, čo dokazujú aj snímky, ktorými sa z času na čas pochváli svojim fanúšikom na sociálnej sieti. Podľa najnovších fotiek, ktoré zverejnila, je vidieť, že jej drobci už poriadne vyrástli a čoraz viac sa podobajú na svoju slávnu a krásnu mamu. Čo poviete?