Barbora Švidraňová ukázala fotky z dovolenky: Krásna a spokojná ako nikdy predtým!

Sympatická herečka a speváčka sa v polovici júla vybrala aj so svojím synčekom Gabrielom na dovolenku do Slovákmi obľúbeného Chorvátska. Fanúšikom sa pochválila viacerými fotkami z jej letného raja a už na prvý pohľad vidieť, že známa ryšavka doslova žiari!

Herečka Barbora Švidraňová, ktorú si diváci JOJky obľúbili ako učiteľku Helenku Medveckú zo seriálu Nový život, si v uplynulých dňoch užívala dovolenku v Chorvátsku. Spolu so synčekom Gabrielom oddychovali v letovisku Sevid, ktoré sa nachádza neďaleko Trogiru. Ach to more, to more! Jeden nádych mi stačil, keď sme prišli a bola som v inej dimenzii. Fakt lieči, nielen telo, ale aj dušu! Vďačná a šťastná ako dávno nie! napísala sexi ryšavka k prvej snímke, ktorou sa na Instagrame pochválila svojim fanúšikom.

Že si relax, slnko, slanú vodu a prímorské špeciality užívala plnými dúškami, dokazujú aj ďalšie fotky, ktoré na sociálnej sieti zazdieľala. Už na prvý pohľad je totiž vidieť, že Barbora žiari a je šťastná a spokojná ako nikdy predtým. Bonusom je jej prirodzená krása, ktorá nepotrebuje ani kilá mejkapu. Nuž, ako sa hovorí – krása ide zvnútra!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)