Mamba Dasha ukázala dokonalú postavičku: Wau, TAKTO by chcela vyzerať nejedna žena!

Sympatická speváčka a herečka sa v októbri 2018 stala po prvý raz maminou, keď na svet priviedla synčeka Manola. Mamba dlho pracovala na tom, aby sa po pôrode dostala naspäť do formy a podľa najnovšej fotky je jasné, že sa jej to podarilo! Ba čo viac – takéto krivky by chcela nejedna žena!

Mamba Dasha Šarközyová sa spolu s partnerom Tonym Poruchom stali v októbri 2018 po prvý raz rodičmi, keď sa im narodil synček Manolo. Sexi tmavovláska začala krátko po pôrode pracovať na svojej postavičke, pretože sa chcela vrátiť naspäť do formy. Pravidelne cvičila, zmenila jedálniček a nevzdala sa ani vtedy, keď to nešlo podľa jej predstáv. Tvrdo zamakala a výsledkom je dokonalá výstavná postavička, ktorú ukázala v plnej kráse svojim fanúšikom na sociálnej sieti. Hoci jej krivkám nie je čo vytknúť, Mamba ešte stále nie je stopercentne spokojná. Našla by som tam milión chýb, ale Tono ma učí nebyť na seba tak prísna. A tak sa snažím milovať sa takú, aká som. Nedokonalá, reálna, svoja,“ napísala k snímke, na ktorej v plavkách odhalila šťavnatý zadoček.

Jej fanúšičky ju okamžite zahrnuli tisíckami lajkov a desiatkami pochvalných komentárov, ktoré hovoria jasnou rečou. Mamba sa pýši telom, aké by chceli mať mnohé dámy. Mať tvoju postavu, tak behám holá,“ napísala jedna fanúšička. „Aká nedokonalá? Niektoré ženy o takej figúre len snívajú,“ zhodnotila ďalšia.Nejedna žena ti môže zadok závidieť. Myslím v dobrom. Makáš na sebe každý deň. Klobúk dolu,“ písalo sa v komentároch. Nuž, my môžeme len súhlasiť!

FOTO Mambinej postavičky nájdete v galérii: