Laura Petersen z Nového života bude maminou: Ako reagoval jej partner? TOTO vás dostane!

Sympatická herečka, ktorú si diváci JOJky obľúbili v seriáloch Naši a Nový život, aktuálne prežíva najkrajšie obdobie v živote. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko, ktoré čaká s partnerom Marekom. Ako mu oznámila, že je tehotná a ako na to reagoval? Čítajte ďalej!

Laura Petersen má aktuálne veľký dôvod na radosť, pretože sa s partnerom Marekom o pár mesiacov stanú po prvý raz rodičmi. Radostnou novinkou sa 22- ročná herečka pochválila na svojom profile na Instagrame.Kúpili sme nové topánočky. V poslednej dobe ste si možno všimli, že nepridávam veľa príspevkov, či story. Všetko, čo robíme, sa totiž spája s našim najkrajším tajomstvom a konečne nastal ten čas, kedy by sme sa o to radi s vami podelili. Tak teda prvé čo sme kúpili, museli byť samozrejme boty, nech sa hodia k tatinovi. Ďalej už budete môcť sledovať našu spoločnú cestu,“ napísala Laura k snímke, na ktorej s partnerom Marekom ukazujú pár detských topánočiek.

S gratuláciami sa, pochopiteľne, okamžite roztrhlo vrece a budúca mamička dostala množstvo blahoželaní. Pri tej príležitosti sa rozhodla, že dá fanúšikom priestor na to, aby sa jej prostredníctvom príbehov na Instagrame na čokoľvek spýtali. Tí to využili a hneď ich zaujímalo, ako tehotenstvo oznámila svojmu partnerovi. Odhalil ma hneď, ako prišiel z tréningu a videl, že sa nejako divne tvárim. Chvíľu si myslel, že si robím srandu a potom sa veľmi tešil,“ prezradila tehuľka. Aké pohlavie bude mať ich dieťatko, aké dostane meno a kedy príde na svet, zatiaľ neprezradila, no slúbila, že keď nastane tá správna chvíľa, všetko oznámi. Nuž, ostáva nám len čakať!

Budúcim rodičom srdečne blahoželáme!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lau ? | Laura Petersen (@lolpete.rs)