Názlerová prehovorila o Ochrancoch: Prečo lietali pri nakrúcaní facky?

V novom seriáli nebudú chýbať hádky, ale aj vášnivé scény, ktoré zmagnetizovali aj samotnú herečku.

Na JOjke sa čoskoro objaví zaujímavý projekt Ochrancovia, ktorý voľne nadväzuje na jedinečný a divácky mimoriadne úspešný program z právnického prostredia Súdna sieň. V Ochrancoch sa budú diváci stretávať s netradičným spracovaním medziľudských sporov, ktoré budú pre mediátorov častokrát ťažkým orieškom. Táto forma riešenia právnych problémov nesúdnou cestou sa bude vysielať na pravidelnej dennej báze a bude sa snažiť pomáhať ľuďom prostredníctvom mediácie.

V tomto hranom seriáli sa zhostí hlavnej úlohy šéfky mediačného domu Renáty Romanovej, veľmi dobre známa televízna obhajkyňa, mediátorka, moderátorka a žurnalistka Renáta Názlerová, ktorá prezradila podrobnejšie informácie o svojej postave v tomto hranom seriáli: „Stvárňujem mediátorku a šéfku kancelárie. Dostala som sa v podstate do tejto úlohy vďaka tomu, že aj v reálnom živote sa mediácii venujem.“ Ochrancovia je výnimočný projekt, ktorý nemá na území Slovenska obdobu, čo priznala aj samotná Renáta a prezradila aj pikošky z nakrúcania: „Ja som veľmi šťastná, že Ochrancov máme koncipovaných tak, že tie príbehy hrajú herci. To znamená, že tí herci tomu dávajú tak neuveriteľnú šťavu a autenticitu, že už teraz môžem povedať, že tam lietali reálne facky pri nakrúcaní, boli tam také hádky, rozbíjania, ale aj vášnivé scény podané s takou gráciou a s takou energiou, že hoci som toho sama účastná ako herec, bola som zmagnetizovaná.“

Názlerová má mnoho spoločných charakteristík so svojou seriálovou postavou, čo bolo zámerom tvorcov. Dramaturgovia sa snažili, aby sa herci cítili vo svojich úlohách prirodzene, a preto im napísali úlohy na telo: „Každý z hercov si do svojej filmovej úlohy preniesol veľkú časť svojho naturelu, svojich vlastností, aj záľub, a to preto, aby sme sa v tom cítili naozaj komfortne. U mňa je to špecifické, lebo hrám v podstate samu seba.“ Na nový projekt TV JOJ Ochrancovia sa môžete tešiť už 3.3!