Milan Zimnýkoval zahviezdi v novej relácii: V takejto úlohe ste ho ešte nevideli!

Milan Zimnýkoval je tvárou našej televízie už mnoho rokov. Teraz ho uvidíte ako moderátora v novom kvíze Plus mínus, v ktorom môžete vyhrať zaujímavý finančný balíček.

Na obrazovky našej televízie prichádza nová relácia Plus mínus. Čaká vás hra, kde zúžitkujete všetko, čo ani neviete, že viete. V tejto šou nehľadáme bežné encyklopedické heslá, ako ich poznáme z klasických kvízov. U nás sa správna odpoveď dá zistiť aj odhadom, trochou logického myslenia, matnými spomienkami na základnú školu a občas stačí aj trochu šťastia alebo intuície.

​V kvíze na zaujímavé otázky odpovedajú dvaja súťažiaci a celou reláciou divákov sprevádza Milana Zimnýkoval. Mozgové závity si môžete overiť z rôznych oblastí ako je slovenský jazyk, matematika, história, či šport. ,,Je to kvíz, ktorý má tri kolá a finále. Každé kolo má inú bodovú hodnotu," vysvetľuje moderátor. Naši súťažiaci sú naozaj veľmi šikovní, no veľkú úlohu zohráva stres. ,,Ľudia majú trému, lebo nesedia na gauči, ale sú v televíznom prostredí. Muži musia byť dokonca nalíčení, aby sa neleskli. Ja som tu na to, aby som odbúral ich trému," prezradil Zimnýkoval. Ak budete úspešní, môžete vyhrať až 780 eur. 

Sledujte kvíz Plus mínus od pondelka do piatku o 15:50 hod. na JOJke!