Lapišáková a Igonda

Pod povrchom: Kto s kým?

Predstavujeme vám hlavné postavy nového seriálu Andyho Krausa.

Adam a Lea, Viktor a Lenka, Jana a Peter – to sú tri dvojice, u ktorých platí, že Pod povrchom je všetko inak, než to na prvý pohľad vyzerá. 

Jeden dávny hriech dokáže všetko zmeniť. Presvedčí sa tom aj Adam (Marko Igonda)Lea (Lucia Lapišáková). Ťažká životná situácia ich núti rozhodnúť sa – medzi životom a láskou. Na prvý pohľad bezstarostný život úspešného fotografa, ktorý je však introvertom,   a kedysi úspešnej modelky naruší to, čo si nikto z nás neželá. 

Protiklady sa naozaj priťahujú. Viktor (Juraj Rašla) je úspešný právnik, ktorý zistí, že niektoré žarty sa nevyplácajú. Nič však nie je také, aby to nemohlo byť ešte horšie a niekedy stačí málo, aby sa veci zlepšili. Lenka (Kristína Greppelová) je však bezprostredná optimistka, ktorá pracuje ako operátorka v pizza exprese. Užíva si život  a nič nie je pre ňu problém. 

Aj láska k Bohu nás často môže urobiť nešťastnými. Svoje vie o tom aj Jana (Jana Valocká), lebo  ak je niekto hlupák, môže sa zmeniť iba na chvíľu. Peter (Vladimír Černý) je človek, ktorý si, zdá sa, dokáže aj utrpenie vychutnávať plnými dúškami.