Pod povrchom už dnes!

Dlhoočakávaný seriál Andyho Krausa sa konečne dostáva na vaše obrazovky.

Tri páry začnú už od dnešného dňa o sebe zisťovať tajomstvá, ktoré mali pred sebou navždy ukrývať hlboko pod povrchom ich vzťahov aj rán, ktoré im doteraz život uštedril. Práve dnes sa hlavná postava seriálu, Adam, dozvedá od lekára správu, ktorá jemu aj jeho manželke Lee zmení život od základov. Ideálny vzťah dostane trhlinu, ktorá je väčšia ako si dokážu pripustiť. Osudy hlavných hrdinov sa tak v novom seriáli často ocitnú na hrane a dokonca im pôjde aj o život.

Pod povrchom prinesie tváre známe, neznáme i také, ktoré ste na televíznej obrazovke nemali dlho možnosť vidieť. Hlavnou dejovou linkou bude osud troch párov, ktoré vám rozpovedia svoj príbeh a sami budú postupne zisťovať, ako sa ich život môže aj pre jednu nečakanú okolnosť zmeniť. Chýbať nebudú emócie, no ani vtipné situácie. Pod povrchom je totiž prierezom úspešného Paneláku a výpravného seriálu Keby bolo keby. Stretnete sa so všetkými dôležitými udalosťami v živote človeka ako je svadba, úmrtie blízkeho človeka a kartami v deji zamieša aj brutálny vrah, ktorého identita bude dlho neznáma.

Seriál, na ktorý ste čakali od začiatku roka, prichádza. Špeciálny týždeň, kedy vám Pod povrchom prinesieme počas štyroch dní za sebou, štartuje už dnes od 20:20 na Jojke.