Režisér nového kriminálneho seriálu je z neho nadšený: Dajte všetky deti do divadla, sú výborné!

Aký má názor na seriál?

Vytvoriť pútavý seriál pre divákov nie je žiadna malina. A ešte k tomu ho aj dobre zrežírovať a správne pracovať s hercami, od ktorých musíte dostať aj nemožné, je ešte ťažšie. Svoje o tom vie aj jeden z režisérov nového seriálu Policajti v akcii, Lukáš Kodoň. Svoju vysnívanú prácu vyštudoval na VŠMU odbor činoherná réžia. Za jeho prácu ho nominovali aj na Novinársku cenu roka 2012 v kategórií Cena Google za inovatívnu profesionálnu online žurnalistiku. Okrem online sveta mu však nie je cudzia ani televízia. Mnohí z vás si určite spomínajú aj na JOJkársky seriál Deň a noc, v ktorom má prsty aj tento šikovný a vždy pozitívne naladený človek.

Počas nakrúcania seriálu Policajti v akcii je z neho cítiť zanietenie pre túto prácu a príjemný prístup ku každému človeku, s ktorým spolupracuje. Na pľaci vytvára uvoľnenú atmosféru a nakrúcanie s ním stojí za to. My sa už nevieme dočkať výsledku!

Kameraman, strihač, scénograf, režisér – jednoducho creative multiskill, nám vyrozprával, ako sa k tejto práci dostal, čo ho na nej baví a čím ho upútal tento seriál.

Premiéra prvej časti seriálu Policajti v akcii sa nezadržateľne blíži a môžete ju sledovať už v pondelok 1. augusta! 

Autor: Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora