Policajti v akcii 2.časť

Dievča si myslí, že je Panna Mária: Komunikujem so svojím synom, Ježišom

Podivný prípad.

Polícia bola privolaná k naozaj zvláštnemu prípadu. Pri kaplnke v Bratislave sa neznáme dievča modlilo, spievalo, oblievalo voskom a podpaľovalo si nohy. Po príchode na miesto zistili, že dievča má vážny problém, pretože si myslí, že je prevtelením Panny Márie: „Stretávame sa aj s prípadmi náboženských fanatikov. Ľudia, ktorí si myslia, že sú prevtelením Ježiša Krista alebo Panny Márie. No je zjavné, že v prípade tohto dievčaťa sa jedná o psychickú chorobu, prípadne je pod vplyvom silných drog. Alebo oboje“ vysvetľuje situáciu policajtka.

Informácie, ktoré dostali od dievčaťa sú nepoužiteľné, pretože ako svoje meno uviedla Mária, svätá matka Bohorodička a miesto bydliska – nebo. Polícia má viacero teórií, čo za týmto jej stavom môže byť: „Halucinácie, je absolútna strata kontaktu s realitou a prípad je vážny. Je nepochopiteľné, že nikto z rodiny, ani blízkeho okolia si nič nevšimol alebo tento prípad podcenili.“

Psychické choroby môžu začať aj veľmi nenápadne, a keď potom naplno prepuknú, okolie je v šoku. Je to prípad aj neznámej dievčiny, ktorá tvrdí, že je prevtelením Panny Márie? Alebo je za jej bizarným správaním niečo úplne iné? Zistíte v novom seriáli Policajti v akcii už dnes večer o 22:00 na JOJke!

Autor: Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora