Monika Šebová ako ju nepoznáte: Toto ste o moderátorke určite nevedeli!

Odhalila kúsok zo svojho súkromia.

Monika Šebová sa vám už niekoľko rokov prihovára ako moderátorka Krimi novín. Divákov informuje o rôznych zločinoch, vraždách či nehodách, no napriek tomu v nej niektoré témy stále rezonujú. Hlavne tie, ktoré sa týkajú detí, kedže je aj ona matka.

​Monika sa pred rokom vydala, no nebola to len taká hocijaká svadba. Svoje ÁNO si so snúbencom síce povedali v bratislavskom kostole, no po obrade sa asi tridsať hostí presunulo na letisko a vybrali sa do Francúzska. Hostina sa konala priamo pod holým nebom na pláži v Cannes, kde sa všetci skvele zabávali do skorých ranných hodín.

Monika si rodičovstvo naozaj užíva a syna Filipa zbožňuje. Keď nepracuje, chce svoj čas využiť aktívne. ,,Snažím sa tráviť čas so svojou rodinou, športujeme, chodíme do kina,“ prezradila moderátorka. Už zajtra ju môžete vidieť v šou Pošli ďalej, kde spolu so svojimi kolegami z Krimi novín zabojujú o víťazstvo. Ich súpermi budú chlapci z Inkognita, ktorým sa už dvakrát podarilo vyhrať. V prvých epizódach budú súťažiť známe osobnosti a celebrity. Tí vám ukážu ako celá hra funguje. Finančnú výhru, ktorú sa im podarí získať, darujú Nadácii TV JOJ.

Sledujte reláciu Pošli ďalej v piatok o 17:30 hod. na JOJke!