Postavíme, opravíme, zveľadíme - logo

Na JOJku prichádza nová relácia o bývaní: Čo prinesie na obrazovky televízna novinka?

Poznáme názov aj dátum štartu.

Na obrazovky televízie JOJ prichádza nová relácia s názvom Postavíme, opravíme, zveľadíme. Potešíme všetkých divákov, ktorí majú radi relácie o bývaní a máme pre vás ešte lepšiu správu – štartujeme už túto nedeľu dopoludnia o 11:10! Reláciou vás budú sprevádzať dvaja sympatickí moderátori: Lucia Siposová a Richard Salay ktorí sú zvedaví, zábavní ale hlavne, chcú vám spoločne s našimi odborníkmi pomôcť pri skrášlení vášho bývania. Čo vás v „Postavíme, opravíme, zveľadíme“ čaká?

Relácia je určená všetkým, ktorí sa chystajú stavať, rekonštruovať, opravovať zariaďovať, či inak zveľaďovať svoj domov. Každý týždeň ponúkne divákom v piatich stálych rubrikách užitočné návody, remeselné postupy, ale aj rôzne tipy a triky odborníkov z oblasti stavebníctva, architektúry a bytového dizajnu. Či už patríte k tým, ktorí sa rozhodli postaviť si vlastný rodinný dom, uvažujete nad prestavbou bytu, výmenou okien, vane či iba hľadáte návod, ako si vlastnoručne vyrobiť zaujímavý interiérový doplnok – naša relácia je práve pre Vás.

Okrem toho Vás každý týždeň pozveme na návštevu jedného objektu (bytu, domu, kaštieľa...), ktorý je niečím výnimočný a môže byť pre Vás skvelou inšpiráciou. Nezmeškajte štart relácie Postavíme, opravíme, zveľadíme už túto nedeľu o 11:10 na JOJke!