Vytiahli sme pre vás to najlepšie z najlepšieho: TOP scény zo seriálu Prázdniny!

Toto všetko sa za ten čas udialo.

Včera sme odvysielali poslednú časť z prvej série seriálu Prázdniny. Aj keď sa s našimi chlapmi a ich rodinami na teraz lúčime, nemusíme byť smutní. Nová séria tohto obľúbeného seriálu sa už pripravuje a veríme, že bude mať ešte väčší úspech. Príbehy troch otcov, ktorí zobrali svojich šesť detí na chalupu, aby tam strávili dva týždne so sebou priniesla aj množstvo zlomových, či smiešnych situácii. Rapujúci Zdeno a Jano, balet na námestí, zásnuby Lily a Miška alebo návšteva sexi slečien - toto a ešte oveľa viac sme si pre vás pripravili v krátkom zostrihu toho najlepšieho. 

So svojimi príbehmi nezaostávali ani ich tri manželky, ktoré nechali doma. Za najobľúbenejšiu scénku ste podľa reakcií na facebooku určili hysterickú mamičku, ktorú čakal pôrod. V nej sa asi našlo mnoho žien, ktoré poznajú tieto emočné výkyvy. Zaspomínali si aj na staré časy, kedy na internátoch bývali "chodbovice". 

Deti, ktoré najskôr neboli spokojné s týmto výlet, pretože na chalupe nebol signál, ani to nebol luxusný hotel, sa nakoniec nechceli ani vrátiť domov. Konečne spoznali život, ktorý kedysi žili ich otcovia - bez mobilov, tabletov, televízie. Spoznali krásy Slovenska, naučili sa spolu vychádzať a fungovať ako jedna veľká rodina. Boli to tie najlepšie prázdniny, aké zažili!

Ak ste nestihli vidieť všetky časti z prvej série alebo vám len príde smutno za týmto seriálom nájdete ho aj v našom archíve.

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora