Manželky tentoraz poriadne zahviezdia: Čo všetko s nimi zažijeme v druhej sérii Prázdnin?

Budú mať oveľa viac priestoru.

V druhej sérii Prázdnin čakajú veľké zmeny nielen divákov, ale aj samotných hlavných predstaviteľov. Presne ako manželky Klaudiu  Marcínekovú, Dášu Lehotskú a Mariku Jančichovú, s ktorými sa budeme v seriáli stretávať oveľa častejšie než v prvej sérii. Na chalupu sa totiž rozhodli vydať spolu so svojimi manželmi a deckami. Najväčšou výzvou však bude najnovší prírastok Marcínekovcov – len polročný Oskarko. „Mať takéhoto malého kolegu je veľká výzva. Bábätko je v hre a všetci vnímame, že tam je. Niekedy to bolo náročnejšie, niekedy zas perfektné. Je to úplne iný prvok. Kristínka tam má najviac zmien a my jej sekundujeme. Potom máme zas svoju tému v Bratislave,“ prezrádzajú nám predstaviteľky manželiek – herečky Zuzka Norisová, Lucka Siposová a Kristína Greppelová.

Prázdniny - Zuzana Norisová, Kristina Greppelová, Lucia Siposova Prázdniny - Zuzana Norisová, Kristina Greppelová, Lucia Siposova Zdroj: joj.sk

​Ďalším pozitívnym momentom sú však aj nové postavy v podobe viacerých rodičov. „Bola to skvelá príležitosť zahrať si s hercami, na ktorých sme sa pozerali, keď sme boli malé,“ teší sa Lucia Siposová a úplne s ňou súhlasí aj jej kolegyňa Kristína, ktorá si užila najviac zábavy so svojou seriálovou mamou Vlastičkou, ktorú stvárňuje skvelá herečka Jana Oľhová. „S Jankou som si to odohrala patrične, ale až tak, že mi robilo problém odohrať v ostrej. Bol tam problém sa nerozosmiať, niekoľkokrát sme museli opakovať ostrú, lebo som mala problém sa nesmiať. Janka má totiž taký dar, že sa vie rozosmiať až po ostrej, ja som zas najväčší smejo aj na javisku,“ smeje sa Kristína Greppelová. Máme sa tak rozhodne na čo tešiť. 

Zopár zmien, ktoré za rok ovplyvnili životy rodín:

Marcínekovci (Zdeno, Klaudia, Lily a Oskar):
To najdôležitejšie, čo sa v ich rodine stalo je, že im do rodiny pribudol malý človiečik – synček Oskar. Zdeno je hrdým otcom už dvoch detí – Lily, ktorej sa snaží dať najavo, že už si od nej skákať po hlave nenechá, a malého Oskarka, ktorý nedá celej rodine spať. Marcínekovci museli vyriešiť aj svoju bytovú situáciu, keďže Zdenov byt je pre štvorčlennú rodinu malý, rozhodli sa postaviť dom a na čas, kým ho dostavajú, sa presťahovali do bytu ku Klaudiiným rodičom – toto mladej rodine značne narúša fungovanie aj výchovu detí.

Jančichovci (Marika, Jano, Mária, Gorazd, Anežka)
U Jančichovcov je stále rušno – ako už môže byť v trojizbovom byte 5-člennej rodine
, stále sa niečo deje, stále sa niečo rieši. Hlavne Jano má toho až nad hlavu, pretože sa blíži klasifikácia – sú to samé písomky a otravní rodičia, čo sa snažia pre deti vybaviť lepšiu známku.

Lehotskí (Dáša, Laco, Ondrej, Mišo)
U Lehotských je v podstate všetko po starom, až na to, že trochu stratili súkromie. Laco sa totižto rozhodol privyrábať si ako učiteľ. Doma vyučuje mladé nádejné talenty (hluchého gitaristu, ktorý nepozná noty a speváčku cirkevných piesní), Laco tomu dáva vážnosť, ktorú to, samozrejme, nemá.

Druhú sériu Prázdnin štartujeme už budúcu stredu 21. februára o 20:35 na JOJke!