Každého láka niečo iné: Ako trávia voľný čas deti z Prázdnin?

Toto by ste na nich nepovedali.

Druhá séria Prázdnin sa nezadržateľne blíži a už od zajtra večera v nej zažijeme nielen kopec bláznivých myjavských dobrodružstiev, ale aj veselých príhod. Spolu sa pozrieme na rôzne miesta Kopaníc, decká spolu s rodičmi zažijú skvelý výlet na Bradlo, veselé dobrodružstvá na bicykli či dokonca sa budú plaviť na loďkách. To je však len zlomok toho, čo nás v najbližších týždňoch čaká. Detskí herci z Prázdnin však majú pestrý život aj v súkromí a voľný čas sa snažia takisto využiť na maximum. Všetci z nich majú kopec koníčkov, ktorými si zlepšujú svoje vedomosti, ale napríklad aj herecké schopnosti. Presne ako predstaviteľka Lily Karolínka Kubánková, ktorá navštevuje herecký súbor LUDUS a popritom stíha chodiť aj na klavír či na tanečnú. „Najradšej a najviac sa venujem LUDUSU. Je to také oddychové, nemusím tam makať ako na tanečnej alebo na klavíri,“ hovorí Karolínka, ktorej táto skúsenosť výrazne pomáha aj v hraní v seriáli.

Prázdniny - Výlet na Bradlo Prázdniny - Výlet na Bradlo Zdroj: joj.sk

​Karolínkin herecký kolega Markus však má zas úplne iné záľuby: „Moje hobby je elektronika – rozoberám staré telefóny a potom ich zložím a pozerám, či to funguje a na tom sa potom učím .“ Úplne inak je na tom predstaviteľ Gorazda – Samko Kennedy. „Málokto by to povedal, ale rád čítam, aj rád papám. Najradšej čítam Toma Gatesa, potom Denník odvážneho bojka. Niekedy však aj Shakespeara, toho čítam často preto, lebo v ňom hrám,“ prezrádza Samko. Jedlá má zas najradšej úplne všetky, ktoré urobí starká, a to od jogurtu až po kura.

Pre Andyho sú zas najväčšími koníčkami športové aktivity – florbal a futbal. Keď bol malý, skúšal síce tenis aj stolný tenis, to sa však neujalo, a tak zostal pri florbale. Okrem toho však stíha chodiť aj na kurzy sebaobrany a rovnako aj plávať. Podobný koníček však má aj Miška, ktorá, podobne ako seriálová Mária, nemá rada tanec či balet, ale niečo úplne iné – karate. Rovnako však zbožňuje aj výtvarnú a, samozrejme, sa na popredných rebríčkoch života nachádza aj herectvo. Jej seriálová sestra Adelka alias Anežka má takisto rada herectvo, ale aj kopec ďalších aktivít: „Spev, čítanie a aj nakrúcanie Prázdnin. Rada chodím na prechádzky von so psom. Cez víkend chodíme na výlet s rodinou a podobne.“ Nemenej zaujímavé chvíle však strávia naši detskí hrdinovia aj spolu s ich postavami v druhej sérii Prázdnin.

Prázdniny - Deti Prázdniny - Deti Zdroj: joj.sk

Druhú sériu Prázdnin štartujeme už zajtra o 20:35 na JOJke!