Nahliadnite s nami do zákulisia nakrúcania Vianočných Prázdnin: Takto to vyzeralo za kamerami!

Ako to celé prebiehalo?

Stredajší večer sa niesol v znamení premiérového celovečerného filmu Prázdniny - Vianočné dobdrodružstvo. Po letným dobdrodružstvách na Myjave sa naši hlavní hrdinovia presunuli na úplne inú chalupu - priamo do hôr. Chceli si síce zalyžovať, no to sa im, žiaľ, nepodarilo. Jano ako lyžiarsky amatér sa totiž chcel vyhnúť kontaktu s akýmkoľvek svahom. Ešte predtým sme sa mohli dozvedieť, ako všetci trávia Štedrý deň v Bratislave.

Jano musel priznať farbu. Všetci sa dozvedeli, že nevie lyžovať Jano musel priznať farbu. Všetci sa dozvedeli, že nevie lyžovať Zdroj: TV JOJ

V závere však predsa len Jano pravdu neutajil a všetci sa dozvedeli o jeho (ne)schopnostiach postaviť sa na lyže. Samotný film sa nakrúcal v priebehu 8 dní, a to koncom januára a začiatkom februára 2018. Z toho 5 dní strávili herci i štáb na Liptove v obci Malé Borové, kde sa nachádza v pomerne nedostupnom teréne aj seriálová chalupa. Malého Oskarka (Jakubko) často vonku, v aute alebo na sánkach nahrádzali bábikou, aby neprechladol počas dlhých skúšok a neplakal. Kostyméri museli mať preto kúpené dve sady oblečenia – pre Jakubka aj bábiku. Výrobu celého filmu mala na starosti približne 50-ka ľudí. Štáb a herci boli ubytovaní na Orave, v rôznych peziónoch v okruhu 30 km od miesta nakrúcania. Každé ráno o šiestej ráno sa museli presúvať na pľac, kde strávili každý deň až 14 hodín. Pozrite si vo videu, ako to vyzeralo za kamerami v scéne, kde sa vracali sklamaní "lyžiari" domov naprázdno.