Tretia séria Prázdnin prinesie nové bláznovstvá: Na čo sa môžete tešiť?

Bude to opäť plné dobrodružstiev.

Od bláznivej zimnej dovolenky v horách prešlo pár mesiacov a blíži sa znovu leto. Počas roka sa však toho vo všetkých troch rodinách stalo toľko, že im to prevrátilo životy naruby. Prešiel rok a opäť sa blížia letné prázdniny. Deti sa už nevedia dočkať toho, kedy pôjdu s otcami na chalupu. Tatkovia však tento rok majú hlavu plnú povinností. Jano sa stal zástupcom riaditeľa v škole a musí cez leto zostaviť rozvrhy. Zdeno sa stal učiteľom telesnej výchovy a musí si dorobiť pedagogické minimum, a preto ho v lete čaká príprava na skúšky.

Nová postava Prázdnin - Malý brat Laca Lehotského, ktorého hrá Tomáš Matonoha. Je to teda strýko Miška a Ondra Nová postava Prázdnin - Malý brat Laca Lehotského, ktorého hrá Tomáš Matonoha. Je to teda strýko Miška a Ondra Zdroj: TV JOJ

​Laco zavesil Ofsajd na klinec, ale na leto mu pribudne jedno dieťa – jeho malý brácha Venca. Deti však čakajú, že opäť zažijú leto plné dobrodružstiev, zistia však, že Jano nenapísal svoj legendárny zoznam výletov. Okrem toho Zdeno aj Jano trčia celý deň v mobiloch a papieroch. Preto sa otcom zabavia mobily, počítače a tiež akékoľvek učivo. Chalupárska dovolenka je predsa na to, aby si to spoločne užili. A aj si to užijú.

Okrem výletu na Novozélandskú farmu zažijú plavbu na Baťovom kanáli, zostroja si vlastnú šmykľavku a tiež nájdu poklad, ktorý pred tridsiatimi piatimi rokmi zakopali ich otcovia.

​Najväčší rozruch medzi deťmi narobí Venca, ktorý je pre Ondra parťákom, ale niekedy aj súper. Veľmi rýchlo však zapadne do partie, najmä vtedy keď spoločne kujú niečo nekalé. Tretia séria Prázdnin bude opäť plná situačného humoru a bláznivých výletov detí s otcami. Na rôznych lokalitách, ktoré sú v blízkosti Myjavy, ale aj ďalej. Objavia sa v ňom všetky staré známe postavičky. Hlavnou novinkou je však Lacov spomínaný brácha Venca.

Druhá séria Prázdnin štartuje už v utorok 5. marca o 20:35 na JOJke!