Obrovská dráma na chalupe: Deckám sa podarilo podpáliť susedov senník!

Z nevinnej zábavy sa stala hotová pohroma. Deti si chceli pozrieť zakázaný horor, no to ešte netušili, že v senníku, kde prespáva sused, je pokazená elektrika. Nebolo treba veľa a všetko sa premenilo na popol.

Na obrazovky JOJky prichádza už dnes večer predposledná epizóda tretej série obľúbeného seriálu Prázdniny. Ani tentokrát nebude núdza o nečakané príhody a poriadne dobrodružstvá nielen na chalupe. Všetko to začne tým, keď Indy pozve decká k sebe domov pozerať zakázaný horor Votrelec. Otcovia ich napokon pustia, no Tibor medzitým prizve svoju mamu, aby ich všetkých strážila. Vyzerá to tak, že z hororu nebudú mať nič, keďže televízor deckám prepne na dokument o svätých. Deti sú naštvané, a tak sa rozhodnú, že utečú, aby si horor pozreli na susedovej mini telke v senníku.

Prázdniny - Decká chtiac-nechtiac podpálili senník, kde mal sused príbytok Prázdniny - Decká chtiac-nechtiac podpálili senník, kde mal sused príbytok Zdroj: TV JOJ

​Zatiaľ čo otcovia hrajú proti Baranom karty, deti pozerajú horor v senníku. Adelka odrazu spozoruje, že kábel začína iskriť. Kým tomu však venujú aj ostatní v zápale sledovania trháku pozornosť, seno a následne aj senník v priebehu okamihu vzbĺknu. A hoci sa ho deti pokúšajú uhasiť, všetky snahy sú márne. Zo senníka tak razom neostane nič, iba obhorené trámy. Ako to decká povedia svojim rodičom? Ako ideálne riešenie považujú zatĺkanie. Zdá sa, že to ale nebude také jednoduché a ešte ich všetkých čakajú ťažké časy. Hrozí dokonca aj to, že sa z chalupy všetci urýchlene vrátia späť do Bratislavy. 

Sledujte Prázdniny dnes o 20:35 na JOJke!