Úsmevný brbt v priamom prenose: Takto redaktor Juraj Hajdin pobavil celé Slovensko!

Redaktorovi Jurajovi Hajdinovi sa podaril vtipný brbt, ktorý pobavil nielen všetkých divákov, ale aj jeho kolegov v štúdiu. Zabavte sa s nami a posúďte sami.

Čaro živého vysielanie je úžasné. Redaktor i respondenti si vždy musia dať pozor na to, aby povedali presne to, čo chcú a to spôsobom, akým chcú. Pokiaľ možno, bez chýb a zrozumiteľne. Neexistuje totiž žiadna druhá šanca na opravu. Človek však mieni... a zrazu všetko dopadne úplne inak. Svoje o tom vie aj redaktor Krimi a Ranných novín Juraj Hajdin, ktorý sa v stredajšom vydaní Ranných novín vybral k tunelu Sitina, kde vyspovedal odborníka na tému, ako by sme sa mali správať, keď sme účastníkom dopravnej nehody.

​Hneď v úvode sa mu však tak trocha poplietli podobné slovíčka a jeho pozdrav napokon znel takto: "Pekné ráno vám prajem, spred vstupu do hotela...hotela, tunela Sitina..." Juraj tým okamžite pobavil nielen celé štúdio, ale aj celé Slovensko. "Snáď Juraj odbehne aj na nejakú kávičku do hotela Sitina, lebo zdá sa, že pri tom tuneli bolo nejako chladnejšie," zareagovala na Jurajov brbt moderátorka Alena Stračiaková. A nemenej vtipne to zaklincoval aj jej moderátorská kolega Dodo Kuriľák: "Človek sa len ubytuje a hneď musí preč." Aj takéto veselé príhody vás preberú každé pracovné ráno od 6:15 v Ranných novinách na JOJke!

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň od 6:15 na JOJke!