Kráti chvíle deťom i dospelým: Takto Bibiana Ondrejková každý večer rozjasňuje celé Slovensko!

Moderátorka a herečka Bibana Ondrejková ukázala obrovské srdce a rozhodla sa spríjemniť náročné chvíle a potešiť nielen svojich fanúšikov, ale celé Slovensko príjemnými básničkami. Tie číta naživo každý večer na svojom facebookovom profile.

Koronavírus ochromil bežné fungovanie ľudí nielen na Slovensku, ale aj vo väčšine štátov Európy. Donedávna sme mohli vidieť v uliciach našej krajiny ľudí s rúškami len sporadicky, no dnes je situácia presne opačná. Drvivá väčšina si uvedomuje vážnosť situácie a snaží sa správať maximálne zodpovedne. Nielen kvôli sebe, ale aj kvôli iným ľuďom, ktorí môžu byť zraniteľní. Mnohí navyše prišli aj o svoj jediný zdroj príjmov. Situácia nepríjemne zasiahla nielen pracovníkov v menších prevádzkach, ale napríklad aj umelcov, ktorí boli odkázaní na kontakt so svojimi divákmi. Mnohí z nich sa však snažia nestrácať hlavu ani v týchto ťažkých chvíľach, ale práve naopak, povzbudzovať všetkých k tomu, aby nestrácali nádej a silu a snažili sa myslieť čo najviac pozitívne.

Bibiana Ondrejková číta každý večer naživo zo svojich knižiek Bibiana Ondrejková číta každý večer naživo zo svojich knižiek Zdroj: Facebook

​Jednou z nich je aj sympatická herečka a moderátorka z Ranných novín, ktorá využíva svoj večný optimizmus aj naďalej pred televíznymi obrazovkami. To však nie je jediné miesto, kde sa prihovára celému Slovensku. Každý večer o 20:30 totiž naživo číta deťom na Facebooku aj zo svojich detských knižiek ako napríklad Rozprávky o dievčinke Julke. Myslí však aj na dospelých, ktorým zas číta básničky zo svojej knihy Len tak zľahka. Herečka a moderátorka vo svojich videách tiež komunikuje naživo so svojimi divákmi, číta ich odkazy a snaží sa ich čo najpozitívnejšie naladiť. Všetky videá nájdete aj na jej facebookovom profile.