Adela v plnom nasadení, kastingy sa začali!

Prvé recepty na bohatstvo ste nám ukázali v Prahe, takto to vyzeralo na kastingu!

Jesenná šou televízií Joj a Barrandov, Recept na bohatstvo, sa začala nakrúcať. Prvá klapka padla v priestoroch hotela Corinthia, kde sa 23. a 24. júna konali prvé dva kastingy. Receptov ste nám prišli ukázať viac než dosť, našli sa nielen vylepšené "klasiky", ale aj netradičné recepty ako kapustnica bez kapusty, či Gruzínska rozprávka, no hitom prvého dňa sa stal Balkánsky pikantný lunch pocket - v jednoduchom preklade balíček na cestu, servírovaný priamo z trampského vaku v alobale! Každý z týchto netradičných receptov a aj ich tvorcov spoznáte iba na Joj.sk v priebehu tohto týždňa, tak nás sledujte!

Počas prvých kastingových dní prevládali hlavne dezerty, ktoré boli prevedené do maximálnych detailov. Potešili ste nás vysokou účasťou a širokým vekovým rozpätím, keď sa svojím receptom prišli popýšiť aj ročníky od 40 rokov vyššie. Prvé nakrúcanie si medzi súťažiacimi užívala aj Adela Banášová, ktorú v nedeľu doplnil jej moderátorský kolega Peter Vágner. Nesmieme zabudnúť ani na trojicu porotcov Pavla Maurera, Libuši Šmuclerovou a Michala Rabina, ktorých vám na Joj.sk predstavíme už čoskoro. Prezradíme však už teraz, že minimálne ženská časť poroty dala prvým súťažiacim poriadne zabrať!

Ak máte aj vy vlastný a jedinečný recept na bohatstvo, stále máte šancu stať sa súčasťou tejto veľkej šou! Stačí sa prihlásiť a prísť na ďalšie kastingy v Brne, Bratislave a Košiciach! Prihlášku nájdete TU.

Harmonogram kastingov Receptu na bohatstvo:

27.6.2012 – Brno – Wanieck Gallery, Ve Vaňkovce 2, Brno

29.-30.6.2012 – Bratislava – Expo Club, Incheba, Viedenska cesta 3-7

2.7.2012 – Košice – Hotel Hilton, Hlavna 1