Obrovské trápenie a žiaľ Magdy z Reštartu: TOTO by nechcela zažiť žiadna matka!

Problémy s váhou sa u účinkujúcej z televíznej šou začali po tom, čo zažila poriadnu životnú facku. To, čím si za posledné mesiace prešla, naozaj nebolo jednoduché. Akú to bude mať dohru?

Nadváha či obezita môžu mať rôzne príčiny a zďaleka za tým nestoja len nezdravá strava či nedostatok pohybu a polihovanie. Aj v relácii Reštart sme sa už niekoľkokrát presvedčili o tom, že významnú rolu v tom hrá aj psychika. Svoje o tom vie aj čiperná štyridsiatnička Magdaléna. Na prvý pohľad usmiata a pozitívna žena totiž vo svojom vnútri skrýva veľký žiaľ. Hoci je matkou dvoch synov, do styku prichádza len s mladším dieťaťom. So starším synom Tomášom nie je v kontakte už viac než rok. To ju na duši ťaží natoľko, že na svoj vzhľad akosi rezignovala. „Mali sme s ním konflikt pred rokom a odvtedy sa spolu nebavíme. Strašne mi chýba. Všetko, čo robím, robím s ním. Neviem to z hlavy dostať von. Neviem. Absolútne neviem, čo je s ním. Neviem, kde robí, kde sa pohybuje. Len mi napíše, či mu došla nejaká pošta a to je asi všetko. Neviem, ako to riešiť. Že, kde hľadať tú cestu k nemu. Neviem, čo som pokazila. Čo som urobila zle,“ povedala v Reštarte so slzami v očiach.

Magdaléna má hneď dve motivácie pustiť sa do Reštartu naplno. Zdroj: TV JOJ

​Magdalénu trápi aj to, že kvôli konfliktu nevidí vyrastať svoju milovanú vnučku. V účinkovaní v televíznej relácii preto vidí šancu, na to, že začne žiť odznova a vzťahy so synom sa zlepšia. Samozrejme, riešiť chce aj svoj vzhľad. Pri výške len niečo cez 150 centimetrov totiž váži až 70 kíl, čo už predstavuje hranicu nadváhy a obezity. Rizikový je aj jej obvod pásu, ktorý sa blíži ku 100 centimetrom. Biologický vek jej športový fyziológ Viktor Bielik po testoch vyrátal na 53, čo je o štyri roky viac, než reálne má. Magdaléna má tak rovno dve motivácie pustiť sa do Reštartu naplno. Podarí sa jej vybojovať si späť svoju postavu a tiež lásku a pozornosť syna s vnučkou?

Nenechajte si ujsť Reštart každú stredu po seriáli Som mama na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora
Tagy: Reštart