Ostrá výmena názorov v Reštarte: Drsná hádka matky a dcéry priamo pred kamerami!

Na proces zmeny sa v šou Reštart vydá aj 29-ročná slobodná mamička Zuzana, ktorá odjakživa bojovala s obezitou. Keď sa konečne rozhodne chudnúť, stretne sa s veľkým nepochopením vo svojej rodine. To vyústi do ostrej výmeny názorov.

Zuzanin život ani zďaleka nie je jednoduchý. Po rozchode s otcom jej dieťaťa ostala na všetko sama. Synčeka sama vychováva, sama živí rodinu. „Život slobodnej mamičky je veľmi ťažký. Pol roka som nemohla ísť do práce, lebo som ešte nemala malého v jasličkách. To bol asi najťažší polrok v mojom živote. Keby som nemala svojich priateľov a maminu, ja by som bola asi bezdomovec,“ povedala v Reštarte. Mama je pre ňu jedinou oporou, no zároveň dodáva, že aj ona čiastočne môže za to, že dnes váži takmer 135 kíl. „Mamina je strašný vykrmovač. Mamina je asi najväčší spúšťač toho všetkého. Tri roky som si odopierala úplne všetko. Od pečiva, cestovín, zemiakov, sladkého... Všetko. Aj sa mi podarilo schudnúť, ale bola som nonstop hladná,“ vysvetlila. Keď sa Zuzana pri vstupných vyšetreniach v Reštarte dozvedala, že až 70 percent jej hmotnosti tvorí tuk a jej biologický vek je až 51 rokov, zľakla sa a okamžite začala na sebe pracovať. Úžasné výsledky sa dostavili už po pár dňoch a mladá mamička bola poriadne namotivovaná.

Restart Zuzana Zuzana sa po výsledkoch zo vstupných vyšetrení zľakla a nezdravé jedlá a pochutiny z jedálnička okamžite vylúčila. Zdroj: TV JOJ

​Kríza však prišla v momente, keď si uvedomila, že matka ju v jej snahe akosi nepodporuje. Hoci vie, že jej dcéra musí striktne dodržiavať jedálniček, aby sa jej podarilo schudnúť, dráždi ju nezdravými jedlami, ktoré jej domov nosí. „Niekedy ma hnevá, že ma nepodporuje. Aspoň v tom, aby nenosila lákadlá domov. Keď to je, tak nech si to je doma. Pečené veci, sladkosti. Berie to na ľahkú váhu. Nie som si istá, či moja mama chápe, ako mi na tom záleží. Čiastočne vie, že to chcem, ale nemyslím si, že vie, aké je to pre mňa dôležité,“ skonštatovala. Ich konflikt sa vyostril na detskom ihrisku, na ktorom sa ženy poriadne posekali. „Keby som nemala nadváhu, bolo by to ľahšie,“ vzdychla si zrazu jej mama. „No vidíš. Keby si nemala nadváhu...tak prečo ju máš?,“ spýtala sa Zuzana podráždene. „My sme taká fajta,“ mykla plecom. "Nie sme taká fajta. Tato bol chudý, babka bola chudá. Mama, nerozprávaj. Ty si ani nevaríš... Nemám toto rada. Ty sa sťažuješ, ale nič neurobíš pre to,“ skočila do mamy. Podarí sa Zuzane schudnúť aj napriek lákadlám, ktoré jej mama domov nosí? A vôbec, podarí sa jej vzťahy s matkou urovnať?

Sledujte Reštart každú stredu po seriáli Som mama na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora
Tagy: Reštart