Rozum v hrsti si vás okamžite získa: Čím je táto šou výnimočná?

Televízia JOJ prichádza so zaujímavou novinkou. V šou Rozum v hrsti si známe tváre potrápia mozgové závity. Preveríme ich pamäť, logiku, jazyk, orientáciu aj sústredenie či multifunkčnosť v modernom interaktívnom štúdiu.

Nová originálna zábavná šou Rozum v hrsti je určená pre celú rodinu. Zoberie divákov do zákutí mysle slovenských celebrít, ktoré priamo pred televíznymi kamerami zistia, ako pracujú rôzne centrá ich mozgu. Celou šou nás bude sprevádzať obľúbená dvojica Junior a Marcel a nebude chýbať ani odborník, ktorý vždy vysvetlí jednotlivé úlohy a prezradí rôzne zaujímavosti o ľudskom mozgu. ,,Táto šou má šesť kôl a v každom z nich môžu súťažiaci nahrať určitý počet bodov a potom sa ide do finále," vysvetľuje Junior.

​Súťažiaci počas šou využívajú najmodernejšie technológie, medzi ktoré patrí špeciálna LED podlaha. Na nej sa odohrávajú jednotlivé kolá a celebrity využívajú nielen rozum, ale aj pohyb. ,,Sú to veľmi zaujímavé hry. Myslím si, že to je prvýkrát, keď sa diváci môžu pozerať na to, čo sa deje na ploche a zároveň majú aj iný záber," prezradil moderátor. Prevetrajte si svoje mozgové závity a zabavte sa s novou šou Rozum v hrsti. 

Sledujte reláciu Rozum v hrsti od 22.mája o 20:35 hod. na JOJke!