Našim celebritám preveríme mozgové závity: O čo budú v novej šou súťažiť?

Relácia Rozum v hrsti je určená pre celú rodinu. Zoberie divákov do zákutí mysle slovenských celebrít, ktoré priamo pred televíznymi kamerami zistia, ako pracujú rôzne centrá ich mozgu.

Rozum v hrsti je nová šou televízie JOJ, ktorá má okrem zábavného aj edukatívny charakter. Na súťažiacich čaká mnoho zaujímavých úloh, pri ktorých si potrápia mozgové závity. Celou šou nás bude sprevádzať obľúbená dvojica Junior a Marcel a nebude chýbať ani odborník, ktorý svojim briskným humorom a znalosťami z oblasti ľudskej mysle vtipne okomentuje dianie v štúdiu.

Rozum v hrsti Zdroj: JOJ

​​​Rozum v hrsti preverí súťažiacim rôzne centrá v mozgu ako je orientácia v priestore, pamäť či logika. ,,Je to hra a zábava, ktorá vtiahne do diania aj divákov doma a účinkovať v nej budú známe osobnosti," vysvetľuje Marcel Forgáč. Svieža šou využije najmodernejšie prvky televíznej techniky a diváci sa môžu tešiť na interaktívnu LED podlahu. ,,Súťaží sa o peniaze, ale keďže našimi hosťami sú známi ľudia z televíznej obrazovky, tak všetko čo vyhrajú, poputuje na Nadáciu TV JOJ," prezradil moderátor. Víťazná dvojica si domov odnesie sošku v podobe zlatého mozgu. 

Sledujte novú šou Rozum v hrsti už 22. mája o 20:35 hod. na JOJke!