Známy youtuber v novej šou: Akú úlohu zohrá v Rozume v hrsti?

Pripravte sa na poriadnu dávku zábavy, pretože okrem skvelých moderátorov bude v novej relácii aj odborník, ktorý svojím britským humorom rozveselí každého jedného diváka nielen v štúdiu, ale aj pri televíznych obrazovkách.

Rozum v hrsti je nová šou, v ktorej o výhru budú bojovať známe tváre z televíznej obrazovky. Relácia nemá len zábavný charakter, ale aj vzdelávací. Moderátori Junior a Marcel prevetrajú súťažiacim mozgové závity vo viacerých kategóriách. Diváci sa môžu tešiť na kolá, kde si aj oni z pohodlia domova môžu vyskúšať svoju logiku, pamäť, sústredenie či reakciu.

Mojmír Prochádzka Zdroj: JOJ

​​Pred vstupom do novej šou museli celebrity prejsť zaujímavým psychologickým testom, ktorý ukáže, čo je ich silná stránka. Na priebeh súťaže bude dohliadať odborník, ktorý môže súťažiacim poradiť, kto by mal v danom kole súťažiť na základe ich vyplnených testov. Tejto úlohy sa zhostil známy youtuber Mojmír Prochádzka, ktorý svojím britským humorom a znalosťami z oblasti ľudskej mysle vtipne okomentuje dianie v štúdiu. Pripravte sa na poriadnu dávku humoru, pretože v takýchto situáciách ste naše celebrity ešte určite nevideli

Sledujte novú šou Rozum v hrsti v stredu o 20:35 hod. na JOJke!