Čekovskí proti Hudákovcom: Komu sa podarí v šou Rozum v hrsti vyhrať?

Známe tváre si potrápia mozgové závity. Preveríme ich pamäť, logiku, jazyk, orientáciu, sústredenie či multifunkčnosť v modernom interaktívnom štúdiu.

Nová originálna zábavná šou Rozum v hrsti je určená pre celú rodinu. Relácia zoberie divákov do zákutí mysle slovenských celebrít, ktoré priamo pred televíznymi kamerami zistia, ako pracujú rôzne centrá ich mozgu. Celebrity majú šancu dokázať sami sebe, ale aj svojim fanúšikom, že ich status hviezdy nie je len pozlátko. Pred začiatkom hry museli prejsť špeciálnym testom, ktorý ukáže, čo im ide najlepšie. Súťažiť sa bude vo viacerých kategóriách ako logika, pamäť, sústredenie či reakcia.

​V prvej epizóde sa proti sebe postavia bratia Hudákovci a súrodenci Čekovskí. Junior s Marcelom im poriadne prevetrajú mozgové závity a môžete sa tešiť na poriadnu dávku zábavy. V čom bude jednotlivý tím lepší nám prezradil moderátor šou. ,,Myslím si, že Mišo Hudák bude silný v spájaní písmen a v priestorovej orientácii bude kráľom Marián Čekovský," konštatuje Marcel Forgáč. Nenechajte si ujsť skvelú šou Rozum v hrsti a spríjemnite si večer s našou televíziou. 

Sledujte reláciu Rozum v hrsti v stredu o 20:35 hod. na JOJke!