Súrodenci Čekovskí otvorene o svojom vzťahu: Toto ste o nich určite nevedeli!

Ľubica a Marián patria medzi známych súrodencov v slovenskom šoubiznise, ktorí milujú hudbu a spev. Diváci ich poznajú aj ako skvelých zabávačov, čo dokázali aj v šou Rozum v hrsti.

Televízia JOJ včera odvysielala prvú epizódu novej šou Rozum v hrsti, v ktorej moderátori Junior a Marcel prevetrali mozgové závity viacerým známym tváram. Zvíťaziť sa podarilo súrodencom Čekovským, ktorí po napínavých kolách porazili bratov Hudákovcov. Pri plnení úloh je vždy dôležitá spolupráca a tá išla našim súťažiacim výborne.

​Súrodenci Čekovskí sa v slovenskom šoubiznise preslávili najmä hudbou, ktorú tvoria. Ľubica sa živí ako skladateľka a klaviristka a jej mladší brat Marián vystupuje so svojou kapelu, či zabáva divákov v relácii Inkognito. Obaja si vynikajúco rozumejú, pravidelne sa navštevujú a trávia spolu voľný čas. ,,Mať sestru je ako mať hrudu zlata. Teším sa, že si udržiavame naše vzťahy a harmonizujeme. Nech sme príkladom pre tých, čo si chcú dať vzťahy dokopy," odkazuje Čekovský. Hoci obaja priznali, že v detstve niekedy nevychádzali najlepšie a ako správni súrodenci si robili rôzne naschvály, teraz by jeden bez druhého nevedeli fungovať.

Sledujte šou Rozum v hrsti v stredu o 20:35 hod. na JOJke!