Toto v telke neuvidíte: Takto sa správajú celebrity, keď si myslia, že sú vypnuté kamery!

Súrodenci Čekovskí a bratia Hudákovci si zasúťažili v novej relácii Rozum v hrsti, ktorá má nielen edukatívny, ale aj zábavný charakter. Známe tváre si jednotlivé kolá poriadne užili a vyčarili úsmev na tvári viacerým divákom. V zábave pokračovali aj cez prestávky.

Televízia JOJ úspešne odštartovala novú šou Rozum v hrsti, ktorá celebritám preverí centrá v mozgu ako je orientácia v priestore, pamäť či logika. Súťažiaci počas relácie využívajú najmodernejšie technológie, medzi ktoré patrí špeciálna LED podlaha. Na nej sa odohrávajú jednotlivé kolá a celebrity využívajú nielen rozum, ale aj pohyb. Počas menších prestávok v priebehu nakrúcania sa známe tváre poriadne zabávajú. Diváci zbožňujú Marcelove vtipy a príjemnú atmosféru vytváral aj Čekovský svojimi netradičnými piesňami.

​Nie vždy všetko funguje ako by malo a LED podlaha občas neukazuje správne hry. Táto situácia nastala práve vtedy, keď sa bratia Hudákovci snažili vybojovať viac bodov, preto Mišo zavtipkoval, ako by mohli skomplikovať hru: ,,Samé písmenká, keby sa ešte podlaha kývala a mali sme škrabošky z Inkognita!" Viac vtipných momentov nájdete v priloženom videu.

Sledujte šou Rozum v hrsti v stredu o 20:35 hod. na JOJke!