Juraj Kemka ukázal svoje rozkošné detičky: Podobajú sa na slávneho otecka?

Charizmatický herec dlhodobo pôsobí v divadle Astorka a mnoho divákov ho pozná aj z televíznej obrazovky. Ak náhodu nepracuje, venuje sa svojim dvom synom, ktorí mu robia obrovskú radosť.

Juraj Kemka je známy herec a zabávač, ktorého humor zbožňuje mnoho divákov. S manželkou Adrianou sa presťahoval pred niekoľkými rokmi do Rakúska, kde si užíva rodinný život. Radosť mu robia dvaja rozkošní synovia Šimon a Matúš. Herec si svoje súkromie stráži, no občas na svoj instagramový profil pridá pár fotografií svojich ratolestí. Čo myslíte podobajú sa Šimon a Matúš na slávneho otca?

​Už v stredu večer sa v našej šou Rozum v hrsti stretne skvelá zostava zabávačov, ktorá všetkým ukáže, ako im pracujú mozgové závity. Moderátori Junior a Marcel im preveria logiku, pamäť či sústredenie. Nebude chýbať mnoho humoru a zábavy v podaní Juraja Kemku, Mariána Miezgu, Roba Jakaba a Lukáša Latináka, ktorí sa spolu kamarátia už dlhé roky. Navzájom sa veľmi dobre poznajú a stretávajú sa aj mimo kamier či iných pracovných povinností. Nenechajte si ujsť Rozum v hrsti a zabavte sa s našou televíziou.

Sledujte reláciu Rozum v hrsti v stredu o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Juraj Kemka