Sexi Boris Valábik sa ukázal bez trička: To sú ale vyrysované tehličky!

Neúspech našich reprezentantov na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2019 slovenské fanúšičky vôbec netrápi, pretože si našli nový objekt svojej túžby. Bývalý hokejista Boris Valábik za rekordný čas získal prívlastok sexsymbol a všetky ženy sú z neho nadšené.

Moderátori Junior a Marcel už v stredu privítajú v šou Rozum v hrsti partičku hokejistov, ktorí divákom ukážu, že okrem korčuľovania im to aj dobre myslí. Mozgové závity prevetráme Jánovi Lašákovi, Rasťovi Staňovi, Michalovi Sersenovi a Borisovi Valábikovi. Môžete sa tešiť na zaujímavé súťaže, ktoré preveria ich logiku, sústredenie či reakciu. O tom, že hokejisti sú naozaj veľmi súťaživí, sa presvedčíte aj počas šou, ktorú okorenia aj o vtipné hlášky.

​Slovenskí hokejisti rozdávajú charizmu a šarm na všetky strany, čo potvrdzuje aj Boris Valábik. Pred viac ako dvomi rokmi zavesil korčule na klinec a začal študovať na policajnej akadémii. V súčasnosti pracuje na ministerstve vnútra a popri tom sa venuje aj športovému komentovaniu v televízii. Fanúšičky obdivujú jeho vyšportovanú postavu a sympatické vystupovanie. Boris pravidelne na sociálne sieti pridáva fotografie z osobného života a nášmu oku neunikol ani jeho záber, kde pózuje v plavkách.

View this post on Instagram

#goodtime in #greatcompany ❤ A teraz povinne fandiť našim! ??vs?? Štúdio začíname 17:45 ?

A post shared by Boris Valabik (@borisvalabik) on

Sledujte šou Rozum v hrsti v stredu o 20:35 hod. na JOJke!