Ján Lašák ukázal fotku z detstva: Jeho kučeravá hriva vám vyrazí dych!

Sympatický hokejový brankár je vynikajúci športovec, no v šou Rozum v hrsti zistíme, ako mu to páli. So svojím kolegom Rasťom Staňom sa postaví proti Borisovi Valábikovi s Mišom Sersenom, aby zabojovali o víťazstvo.

Ktorý slovenský hokejista má zlato, striebro a bronz? Máme ich len päť a jedným z nich je aj dnes už hokejová brankárska legenda, ktorá pôsobila nielen u nás, ale aj v NHL, KHL, vo Fínsku či v Česku – Ján Lašák. Brankár majstrov sveta z Göteborgu 2002 však zavesil aktívnu kariéru na klinec. O všetkom rozhodol telefonát od Mira Šatana. Ján sa aj vďaka nemu napokon rozhodol, že bude pôsobiť v reprezentácii Slovenska a pomôže pri práci s mládežou ako tréner mladých gólmanov. Sympatický brankár neváhal ani chvíľu a do dnešného dňa toto rozhodnutie ani raz neoľutoval.

​Jeho začiatky neboli vôbec jednoduché. Presadiť sa medzi veľkou konkurenciou dá poriadne zabrať. Hokeju sa venuje odmalička a nedávno na svojom Instagrame uverejnil fotografiu z tohto nádherného obdobia. ,,Bol som prvý beloch s afrom," napísal Lašák k snímke, na ktorej pózuje v hokejovej výstroji s poriadne kučeravými vlasmi.

View this post on Instagram

25years chalange:) bol som prvy beloch s afrom???# chalange#fun#cant#sleep#jet#leg#after#florida#

A post shared by JL25 (@jan_lasak) on

Sledujte šou Rozum v hrsti v stredou o 20:35 hod. na JOJke!