Duo Noga a Skrúcaný opäť spolu: Tešiť sa môžete na ich ďalšiu spoluprácu!

Obľúbená dvojica sa opäť spoločne objaví na televíznej obrazovke a všetkým divákom ukáže ako pracuje mozog. V šou Rozum v hrsti sa môžete tešiť na kopec zábavy a zaujímavé súťažné kolá.

Junior a Marcel už v stredu večer privítajú skvelú zostavičku súťažiacich, ktorým prevetráme mozgové závity. Tešiť sa môžete na manželov Kandráčovcov a Mira Nogu so Števom Skrúcaným. Prostredníctvom zaujímavých súťažných kôl preveríme ich logiku, sústredenie či reakciu.

​Po dlhom čase sa Skrúcaný a Noga spoločne objavia na televíznej obrazovke a svojím účinkovaním v šou potešia viacerých divákov. To, že sa ako dvojica neukazujú v médiách, neznamená, že sa nestretávajú. ,,Sme v kontakte, občas si napíšeme. V lete sa budeme stretávať s Kandráčovcami, lebo niečo pracovné plánujeme," prezradili Miro a Števo. Okrem toho, že sú vynikajúci herci, všade, kam vkročia vedia, vytvoriť skvelú atmosféru, a preto bude poriadne veselo aj v šou Rozum v hrsti.. ,,Zohratí sme absolútne. Ondrej je tu s manželkou Erikou a my si musíme vyžrebovať, kto bude manželka," smeje sa Skrúcaný. Komu sa podarí v šou zvíťaziť sa dozviete už v stredu večer.

Sledujte šou Rozum v hrsti v stredu o 20:35 hod. na JOJke!