Ondrej Kandráč si poriadne vystrelil zo svojej manželky: Junior a Marcel sa nevedeli prestať smiať!

Ondrej Kandráč a jeho manželka Erika tvoria harmonický pár ako vystrihnutý z časopisu. Svojím vzťahom dokazujú, že láska a spokojnosť môžu naozaj vytrvať aj v krehkom svete šoubiznisu.

Junior a Marcel už dnes privítajú v šou Rozum v hrsti skvelú zostavu súťažiacich. Logiku, pamäť, sústredenie či reakciu preveria manželom Kandráčovcom a nezabudnuteľnej dvojici Mirovi Nogovi a Števovi Skrúcanému. Tešiť sa môžete na poriadnu dávku zábavy a množstvo zaujímavých hádaniek a úloh.

​Muzikant Ondrej Kandráč a jeho manželka Erika tvoria harmonický pár a sú šťastne zosobášení už viac než desať rokov. Táto dvojica svojím krásnym vzťahom dokazuje, že láska a spokojnosť môžu naozaj vytrvať aj v svete šoubiznisu. Ondrej však v úvode šou ukáže aj inú tvár ich vzťahu a svojimi skvelými hláškami i vtipmi o manželstve pobaví nielen divákov, ale aj Juniora a Marcela. ,,S manželkou utužujeme vzťah, preto chodíme dvakrát do týždňa do dobrej reštaurácie v Košiciach. Dáme si dobré jedlo a víno. Ja chodím v utorok a ona v piatok," vtipkuje Kandráč. Pozrite si priložené video a zasmejte sa na jeho skvelých hláškach.

​Sledujte šou Rozum v hrsti dnes o 20:35 hod. na JOJke!