To je ale sexi šupa: Zuzana Vačková ukázala dokonalú postavičku v plavkách!

Obľúbená herečka účinkovala vo viacerých seriáloch, filmoch a mnohí ju poznajú z divadelných dosiek. Vždy sa usmieva a rozdáva pozitívnu energiu všade navôkol.

Obľúbenú herečku Zuzanu Vačkovú mnohí z vás poznajú z divadelných predstavení či zo seriálov našej televízie. Charizmatická blondínka má vždy dobrú náladu a úsmevy rozdáva na všetky strany.

Teraz však má hlavu v smútku. ,,Presne pred mesiacom sme mali odlietať s mojou dcérou do Thajska. Nešli sme. Pre istotu. Bála som sa, že sa nebudem môcť vrátiť, že letiská nebudú prijímať lety z Ázie, že sa zavrú hranice. Moje obavy sa naplnili a dnes, keď je hrozba prenosu vírusu tak blízko, budeme sedieť doma všetci a vyjedať naše zásoby," zdôverila sa herečka a pridala na Instagram fotografiu v plavkách. Sexi snímkou Zuzana potešila azda všetky mužské oči. Na druhej strane mnohé ženy jej zas určite mali čo závidieť. ​Veď 51-ročná herečka môže takto schovať aj svoje o desiatky rokov mladšie kolegyne rovno do vrecka. Zuzanu Vačkovú môžete už dnes večer vidieť v šou Rozum v hrsti, kde jej moderátori poriadne prevetrajú mozgové závity.

View this post on Instagram

Presne pred mesiacom sme mali odlietať s mojou dcérou do Thajska. Nešli sme. Pre istou. Bála som sa, že sa nebudem moct vrátiť, že letiská nebudú prijímať lety z Ázie, že sa zavrú hranice. Pred mesiacom! .. uplynulo 31 dní a moje obavy sa naplnili. (Myslím si, že kompetentní mali byť viac predvídaví, veď máme na min vnútra zložky ktoré majú v náplni práce ochranu štátu v krízových situáciách, zdravotné riziká nevynímajúc) Ale situácia je aká je. Sedím doma. Tak ako som ostala sedieť doma aj pred mesiacom, napriek tomu, že dovolenku sme mali zaplatenú a vznikli nám patričné finančné škody, ale zdravie je presnejšie! Aj bezpečnosť tých čo žijú okolo nás. A dnes, keď je hrozba prenosu vírusu tak blízko budeme sedieť doma všetci a vyjedať naše zásoby. Máme zaváraniny, džemy, v mrazničke toho je fakt že dosť, fazuľu ešte po babke ( že keby niečo..) Tak si to doma užite aj vy. Hovorí sa že všetko zlé je na niečo dobré. Tak si z tejto situácie vezmime to dobré. #ostavamdoma #sedimdoma #zodpovedne #abybolodobreratamesnajhorsim #svojzivotmamvosvojichrukach #zivotpodlazuvackovej #zuzanavackova

A post shared by Zuzana Vackova (@zuzanavackova) on

Sledujte šou Rozum v hrsti dnes o 21:35 hod. na JOJke!