Najkontroverznejšia téma v relácií Sedem: Boris Kollár sa asi nebude tešiť

Jeho ženy nazvali háremom.

Po šiestich rokoch sa relácia Sedem vrátila na obrazovky JOJky. Známi glosátori v zložení Milan Lasica, Milan, Kňažko, Oľga Feldeková a Marián Leško si opäť posvietili na situáciu vo svete a u nás. Niektoré témy vedeli rozobrať až do základov a výborne sa na nich bavili. Inak to nebolo ani pri mene Boris Kollár. Ten má momentálne kauzu s vtedy ešte maloletou slečnou. Vyšlo najavo, že komunikoval s touto päťnásťročnou dievčinou a navzájom si vymienili správy. Ako dôkaz, že nič zlé neurobil, predložil novinárom záznam, o čom si vtedy s maloletou písali. Obsah komunikácie rozvíril búrlivú a veľmi zábavnú diskusiu aj v našom štúdiu. 

Milan Lasica začal slovami: "Je obdivuhodné, ako bez problémov sa Boris Kollár dostal v tejto korešpondencii na úroveň päťnásťročnej," skonštatoval celú situáciu. Za ním nezaostávala ani Oľga Feldeková, ktorá to videla zase z druhej strany: "Každý správny sultán si chce svoj hárem omladiť," a pokračovala: "a v tomto háreme má už toľko osôb, dám, čiže keď ho všetky volili, vďaka nim sa dostal do parlamentu." Na Borisovu adresu nešetrili sarkastickým humorom ani ďalší dvaja páni. Ako celá diskusia o tejto téme vyzerala vám ponúkame vo videu. 

Ak ste nestihli včerajšiu časť relácie Sedem, nájdete ju u nás v archíve. Budúci týždeň sme tu opäť s novými témami. Sledujte nás vo štvrtok po Inkognite o 22:00 na JOJke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora