Vo svete sa toho stalo naozaj veľa: Toľko tém sme v Sedmičke ešte nemali!

O čom sa bude dnes glosovať?

Máme tu štvrtok a s ním prichádza aj obľúbená politická relácia Sedem. V štúdiu sa stretli tí najlepší z najlepších, teda Milan Lasica, Marián Leško, Marián Geišberg a Oľga Feldeková a moderátorka programu Elena Vacvalová. Tém na dnešnú debatu mali neúrekom, keďže sa za posledný týždeň toho stalo až príliš veľa. Dnes večer sa môžete tešiť až na dvanásť tém, ktoré vás určite pobavia. Opäť nevynechali ani obľúbeného kapitána Danka. 

Keď v parlamente prepukol škandál  s otváraním listov poslancov, predseda národnej rady Andrej Danko bol na dovolenke. Vysvetlil to tým, že si presne rok po svojej operácii potreboval oddýchnuť. „Keď som minulý rok ležal na Kramároch, tak som si povedal, že pre svoju dvadsaťcentimetrovú jazvu urobím jednu vec: presne na dni, keď som ležal na Kramároch bezvládne, si oddýchnem,“ povedal Danko a dodal, že jeho jazva mu je prednejšia ako niektorí krikľúni v opozícii. A to už naši glosátori zasiahli svojim sarkastickým humorom a príbehmi. 

Nezabudli ani na posledný sviatok, ktorý riešil každý na Slovensku. Minulú nedeľu sme mali Deň matiek. Preto si viacerí internetisti zaspomínali na výroky svojich mám, čím vznikla zaujímavá zbierka. Prvý výrok: Po nejakej nezmyselnej hádke so sestrou moja mama povedala: Teraz už chápem, prečo niektoré zvieratá jedia svoje mladé. Druhý výrok: Mama mi povedala - nehádaj sa s bratom. Možno raz budeš od neho potrebovať obličku. Tretí výrok: Keď som mame povedala, že narušila môj osobný priestor, tak mi odvrkla – no a čo, ty si vyšla z môjho osobného priestoru, takže sme si kvit. Máte aj vy so svojou mamou podobné príhody? Naši glosátori áno.

Sledujte reláciu Sedem už dnes o 22:00 na JOJke a dozviete sa oveľa viac!