Počuli ste už novú perličku od kapitána Andreja Danka? Našich glosátorov pobavila

Aj tieto témy uvidíte dnes v Sedmičke.

Štvrtok je jasným signálom toho, že sa môžeme tešiť na poriadnu dávku sarkastického humoru. Po týždni na obrazovky JOJky opäť prichádza obľúbená politická relácia Sedem, kde si na stoličky glosátorov sadli tí najlepší. Od poslednej časti sa vo svete a hlavne u nás doma toho stalo naozaj veľa. Od politických tém až po osemdesiatročnú babičku, ktorej cesta domov trvala 8 hodín namiesto 10 minút. Najvďačnejšie témy sú ale aj tak tie naše domáce a najmä politické. A že tí naši politici vedia vytvoriť až neuveriteľné príbehy, to nám dokazujú každý deň. 

Začneme hneď najdiskutovanejšou za posledný týždeň. Kotleba prostredníctvom Kotlebu predal auto Kotlebovi. Stalo sa to tak, že Marián Kotleba ako župan predával auto banskobystrického kraja prostredníctvom komisie, v ktorej sedel jeho brat Marek Kotleba. A komisia rozhodla, že auto získa ich ďalší brat - Martin. Podľa niektorých odhadcov ho dostal za polovičnú cenu, akú by musel zaplatiť inde. Celkove na župnom úrade zamestnal Kotleba nielen svoju manželku a bratov, ale aj dve desiatky funkcionárov Ľudovej strany Naše Slovensko.

A na záver si dáme hádanku. Andrej Danko mal opäť svoj deň, ako každý deň, a predniesol nasledovnú vetu: úctu štátu a ten priestor tej väznice nám vyvoláva zodpovednosť voči štátu.“ Elena následne položila našim glosátorom a divákom otázku: "Vážení súťažiaci, kto z vás vie, čo tým chcel Andrej Danko povedať?" Táto otázka však asi bude bez odpovede. Alebo že by nie?

Sledujte už dnes večer reláciu Sedem o 22:00 na JOJke a dozviete sa viac!