Elena Vacvalová

Elena Vacvalová a jej zápletka s bezdomovcom: Neuveríte, čo musela urobiť!

Tak ako každý štvrtok, aj dnes večer bude patriť humoru a zábave. V Sedmičke sa opäť stretnú skvelí glosátori, ktorí vás poriadne rozosmejú. Pripravte si bránice, pretože budete zaručene plakať od smiechu.

V relácii Sedem bude opäť veselo. Elena Vacvalová v štúdiu privíta obľúbených glosátorov, ktorí vám zaručene zlepšia náladu. Do kresiel si sadnú Oľga Feldeková, Marián Leško, Milan Kňažko a Milan Lasica. Preberať sa budú zaujímavé témy z politky, bežné príbehy zo života a samozrejme sa zasmejete na skvelých vtipoch.

​Moderátorka rozveselí publikom svojou príhodou, ktorá sa jej stala nedávno pred obchodným centrom. ,,Urobila som nákup, keď som vychádzala z obchodu, oslovil ma bezdomovec. Pani Vacvalová ide jar nebolo by nejaké euríčko," rozpráva Vacvalová. V peňaženke nemala žiadne drobné, no bezdomovec jej stále neveril. Eňa vytiahla z kabelky peňaženku a ukázala ju mužovi, ktorý trefne zareagoval: ,,Naozaj, a to sa vám ako mohlo stať?" Mnoho humoru a zábavy na vás čaká v reláci Sedem, preto si to určite nenechajte ujsť. 

Sledujte reláciu Sedem dnes o 21:45 hod. na JOJke!