Feldeková a Leško

Tento vtip vás odrovná: Čo povedal gynekológ mladej slečne?

Každý štvrtok sa v štúdiu Sedmičky stretne skvelá zostava glosátorov, ktorí vás rozosmejú a vyčaria vám úsmev na tvári. Inak to nebude ani dnes, takže si pripravte bránice a spríjemnite si večer s našou televíziou.

V relácii Sedem bude dnes večer opäť veselo. Do moderátorského kresla si sadne Eňa Vacvalová a spoločnosť jej bude robiť partička skvelých glosátorov. Tešiť sa môžete na Oľgu Feldekovú, Milana Lasicu, Mariána Lešku a Milana Kňažka. Preberať sa budú zaujímavé témy z domova i zo zahraničia a nebude chýbať politika či bežné príbehy zo života.

Sedem Zdroj: JOJ

​Glosátori vás rozveselia skvelými vtipmi a jeden pridá aj Marián Leško. ,,Matka s dcérou navštívili gynekológa, ktorý mladej slečne oznámil, že je tehotná. Matka ostala prekvapená a tvrdí, že jej dcéra nikdy nič s mužom nemala. Doktor sa začne pozerať z okna na všetky strany. Matka to nevydrží a opýta sa ho, čo hľadá. Lekár sa usmeje a povie: Naposledy, keď sa to stalo, tak na nebi žiarila jasná hviezda!" V relácii Sedem na vás čaká mnoho humoru a zábavy, preto si to určite nenechajte ujsť. 

Sledujte reláciu Sedem dnes o 21:50 hod. na JOJke!